INTERNATIONAL

Drama sau manipulare?! Care este adevarata poveste a copilului sirian gasit mort pe plaja

Pe mai multe site-uri din Asia a aparut o informatie controversata, potrivit careia, cadavrul baietelului sirian mort la malul marii ar fi fost mutat din locul in care a fost gasit initial.

Un colaj de fotografii a aparut pe internet. In colaj se observa poza care a devenit virala acum o saptamana, in care copilul sirian mort inecat se afla pe tarm, cu jumatate de fata ingropata in nisip, ca si cum ar fi fost adus de valuri la mal. In acelasi colaj se regaseste o alta fotografie care arata cadavrul copilului intr-o alta locatie, printre niste stanci.

Se presupune ca din cauza zonei pline de pietre unde a fost gasit cadavrul, Cadavrul baietelului nu se putea observa prea bine, motiv pentru care acesta a fost mutat intr-o zona a plajei mult mai libera.

„Ce poate să facă un fotoreporter cu un cadavru de copil? Poate să îl ia și să îl mute de colo-colo în căutarea unghiului perfect pentru fotografia care să facă înconjurul lumii. Poate să ia cadavrul și să-l dea pe mâna unui coleg care știe să facă machiaj profesionist. Poate să își instaleze luminile astfel încât să obțină o imagine impecabilă din punct de vedere profesional” scrie si kishiniov.eu.

Comments

comments