PARENTING

Rezultatele ecografiei facute unui bebelus al carei mama FUMEAZA sunt TULBURATOARE! Iata diferentele evidente

O echipă de cercetători din regatul Unit au făcut publice imaginile unor ecografii efectuate cu ultrasunete care surprind bebelușii în pântecul mamelor care fumează comparativ cu cei ai mamelor care nu fumează. Imaginile sunt grăitoare și șocante deopotrivă.

În încercarea disperată de a trage un semnal de alarmă mamelor că fumatul este extrem de nociv pentru bebelușul ne-născut, medicii au dat publicității ecografiile. Ei speră că văzând imaginile, mămicile vor renunța la acest viciu pentru sănătatea copilului lor.

CITESTE SI >>>

Copilul tau sta in aceasta pozitie! Iata de ce ar trebui sa-l opresti IMEDIAT

Un nou sindrom care face ravagii printre copii. „Se manifesta foarte des la copiii intre 1 si 12 ani”

Ce s-a intamplat la scurt timp dupa ce o mama si-a sarutat fetita pe buze? „Sa nu mai faceti niciodata acest lucru”

În prima fotografie se observă în partea de sus un bebeluș al cărei mamă fumează, în timp ce în partea de jos este surprins un bebeluș al cărei mamă nu fumează. Deosebirile dintre cei doi sunt incredibile.

Bebelușul mamei fumătoare este vizibil stresat și își ține mâinile pe cap, ca și cum s-ar apăra d eun inamic invizibil, în timp ce celălalt bebeluș își ține mâna la gură, gest tipic pentru un bebeluș la acea vârstă.

Imaginile au fost preluate de la mame care se aflau în același semestru de sarcină, evoluția dezvoltării interuterine a bebelușilor fiind la fel.

Rezultatele acestui test sunt simple. Orice activitate pe care o mamă o face în timpul dezvoltării bebelușului este resimțită și de acesta, inclusiv starea de spirit a mamei. Imaginile surprinse sunt copleșitoare, mai ales dacă sunt privite din perspectiva unei viitoare mămici.

Prin aceste imagini, medicii speră să determine mamele să renunțe la fumat înainte de a se decide să nască.

Comments

comments