PARENTING

Efectele DEVASTATOARE pe care MUȘCĂTURA unei CĂPUȘE le poate avea asupra unui copil! Nu ignorati aceste simptome

O mamă a postat pe Facebook un videoclip șocant în care fiica ei, în vârstă de șapte ani, se străduiește să se ridice pe propriile picioare, după ce a fost mușcată de o căpușă.

Videoclipul, care a devenit viral pe Facebook, surprinde momentul în care Evelyn plânge și se prăbușește la podea, de fiecare dată când părinții săi încearcă să o ridice.

„Nu a vrut să stea deloc în picioare, după ce i-am făcut baie, pentru a se îmbrăca singură cu pijamalele”, a scris mama pe Facebook.

„Am ajutat-o eu să mergă în pat. Era foarte amețită și am dormit cu ea în pat pe perioada nopții. Dimineață când s-a trezit, nu am putut s-o ridic de jos. De-abia putea merge și de-abia își putea mișca brațele”, a mai scris mama îngrozită pe Facebook, potrivit The Sun.

Amanda Lewis din Oregon, SUA, a devenit îngrijorată, după ce a văzut că fiica sa suferea de o formă ciudată de paralizie. Mămica a mers de urgență cu fetița la spital, pentru a vedea ce se întâmplă.

Medicul a examinat-o și a spus că în cariera sa, în ultimii 15 ani, a văzut doar 7 sau 8 copii cu asemenea simptome. Acesta a adăugat că cel mai probabil, fetița a fost atacată de o căpușă, care i-a indus o stare de paralizie generală.

După mai multe investigații, medicii i-au găsit fetiței o căpușă înfiptă în scalp, dar care era greu de găsit din cauza părului bogat pe care Evelyn îl avea.

Personalul medical au diagnosticat-o pe Evelyn cu paralizie temporară, generată de o căpușă. Odată extrasă căpușa, fetița aputut să se recupereze.

Amanda, mama fetiței, a postat videoclipul pe Facebook pentru a trage un semnal de alarmă pentru toți părinții care ar putea să se confrunte cu astfel de probleme.

 

Comments

comments