Eduard Palaghita este ROMANUL care a devenit celebru după ce a postat un filmuleț în care apare PLIMBANDU-SE prin NEW YORK cu o Dacia 1310.

ROMANUL s-a mutat în Statele Unite în 1995, când avea 12 ani, iar pasiunea pentru mașini o ave ainca de cand era copil.

CITESTE SI >>>

INCREDIBIL! Gasit VIU dupa ce a stat BLOCAT 17 ani intr-o MINA. Cum a supravietuit?

Imaginea care A RUPT INIMILE a milioane de oameni! Ce se afla sub femeia decedata si ingropata in pamant

Daca nu si-ar fi salutat colegul de dimineata, aceasta femeie AR FI MURIT INGHETATA! Motivul este SOCANT
In urma cu 10 ani, Eduard a descoperit la o licitație din Montana un Renault12 break, însă, dar a renuntat din cauza faptului că trebuia sa il transporte 3.400 de kilometri până unde locuia el.

Chiar si asa, nu a renunțat de tot la visul de a avea un asemenea model si în 2009 a reușit să intre în posesia unuia portocaliu, cu care mândrește pe străzile din New York.

„Am aflat că mai există un român în SUA care avea o Dacia 1.300 și un R12 break. Recent a decis că nu are timp de amândoua «Daciile» și nu am putut lăsa break-ul să meargă la altcineva. Destinul lui a fost să ajungă la New York! O să o filmez în Times Square, în Brooklyn și în alte locuri faimoase din New York. Am venit într-o zi de la muncă și erau două bătrâne în fața ei şi nu le venea să creadă că e Dacia. Se uitau la număr, la embleme. Capătă mai multă atenţie decât Camaro”, a spus Eduard Palaghita.

In prezent se pregătește să intre la Academia de Poliție pentru a face parte din NYPD.

Comments

comments