Trei femei din SUA au ales sa nu mai foloseasca hartie igienica si au ajuns sa scrie despre povestea lor pe internet acolo unde detin un blog.

Angela Davis, Kathleen Quiring si Mikala Early au renuntat la folosirea hartiei igienice, un accesoriu atat de important in casa oricarui om modern. Femeile sustin ca asa pot face economi si, in plus, protejeaza mediul inconjurator.

Femeile au ajuns sa povesteasca experienta lor in cadrul unei emisiuni pe internet: „Este cu siguranță posibil, eu și soțul meu am renunțat la hârtie igienică cu aproximativ un an în urmă. Cu toate că este văzută ca un obiect de strictă necesitate, nu trebuie să fie așa”, a declarat Mikala potrivit DailyMail.co.uk.

Mikala a declarat ca in loc de hartie igienica, foloseste in 80% din cazuri carpe reutilizabile.

 

La randul ei, Angela Davies, din Portland, Oregon, spune ca a renuntat la hartia igienica pentru a proteja mediul inconjurator. Ea si familia sa folosesc carpe de flanela pe care le spala odata la doua sau trei zile. „În acest timp nu se formează niciun miros”, declară Davies

 

 

A treia femeie, Kathleen Quiring a renuntat şi la șampon, dorind sa aiba un stil de viata cat mai simplu. Femeile spun ca folosesc hartie igienica doar cand ies in oras sau pentru invitati.

 

Comments

comments