ACTUAL

Elena Udrea, DEZVALUIRI INCENDIARE despre noul sau iubit: Da, îmi doresc un copil!

După ce presa a vuit în ultima perioadă referitor la noul iubit al Elenei Udrea, iată că a sosit vremea ca blonda să facă dezvăluiri despre cine este cu adevărat omul de afaceri Valentin Chifu.

Udrea spune că i-a fost aproape în cele mai grele momente. Mai mult de atât, ea mărturisește că îşi doreşte să facă un copil, potrivit ziare.com.
elena udrea sexy in valurile marii


„Este o relaţie de care mă bucur, este mai veche şi este un om care a stat lângă mine şi în cele 72 de zile cât am fost arestată şi m-am bucurat că atunci când am ieşit l-am găsit, de asemenea, alături de mine”, a spus Elena Udrea.

Întrebată dacă îşi doreşte un copil, Elena Udrea a răspuns: ”Cu atât mai mult acum. Când începi şi îţi doreşti ceva foarte mult, sigur ţi se întâmplă, tot Universul lucrează pentru a duce la îndeplinire ceea ce-ţi doreşti. În jurul meu văd numai familii cu copii. Familiile cu care m-am întâlnit aici, la mare , au câte 3-4 copii. În jurul meu sunt numai familii tinere. Trebuie să lucreze mai mult decât Universul”.

Elena Udrea a divortat de soțul ei, afaceristul Dorin Cosoș în anul 2013. Ea este în prezent cercetată sub control judiciar în Dosarul Gala Bute. În acest sens, este obligată de lege să se prezinte în fiecare marți și vineri la Poliție.

Comments

comments