PARENTING

Vine iarna! Mare atentie la virozele respiratorii! Cum sa scapam de tuse persistenta si de raceala cu un remediu GENIAL, facut in bucatarie. Putini stiau acest truc

Tusea este metoda naturala prin care organismul incearca sa scape de mucusul acumulat din plămâni. Racelile si tusea pot fi inofensive, dar pot fi foarte neplăcute mai ales că vin cu dureri de gât, sinusuri și tuse.

Tusea este enervantă chiar și pentru oamenii care se află în jurul nostru și ne poate împiedica să ne concentrăm.

CITESTE SI >>>

Tatal isi tine in brate fiul grav bolnav, sub dus! Motivul iti va da fiori pe sira spinarii

ATENTIE PARINTI! Aceasta boala potential FATALA este transmisa de caini cel mai frecvent la COPII! Afla care sunt simptomele si cum va puteti feri de ea

Fetita ei de 2 ani s-a incaltat cu sandalele primite cadou! Continuarea te va face sa plangi

În ciuda faptului că simptomele unei răceli pot fi neplăcute, este destul de ușor să scăpăm de ea în zilele noastre. Cu toate acestea, simptomele se acutizează noaptea și nu ne lasă să ne odihnim cum trebuie. Copiii sunt mai sensibili la răceli și tuse, deoarece aceștia au un sistem imunitar slab.

Deși siropurile de tuse sunt gustoase și dulci, nu sunt întodeauna indicate deoarece conțin dextrometorfan și codeină, substanțe care te fac să adormi rapid, dar vin și cu o serie de efecte secundare, cum ar fi dureri de cap, somnolență, și bătăi rapide ale inimii.

Sugestia noastră este să încercați remedii naturale pentru ameliorarea tusei, decât pastile din comerț.

Vă prezentăm mai jos un remediu pe bază de ghimbir și miere

Mierea este un remediu pentru multe de boli, inclusiv în detoxifierea generala a organismului si tratamente pentru ten uscat. Cu toate acestea, mierea poate fi de asemenea folosită pentru a calma raceala, datorita capacitatii sale de a elimina mucusul din plămani. Mierea este un tratament sigur atât pentru copii cât și adulți.

Cum sa faci împachetarile cu miere și ghimbir

Este foarte ușor de a realiza o astfel de compresă. Aveți nevoie de:

*Ulei de cocos
*Miere
*Tifon
*Şerveţele
*Bandaje
*Făină

Indicatii:

1.Amestecați mierea și făina până obțineți pastă. Adăugați apoi ulei de nucă de cocos și suc de ghimbir proaspăt și apoi amestecați din nou.
2.Puneți pasta pe un șervețel și înveliți-l cu ajutorul unui tifon.
3.Plasați compresa pe spate sau pe piept și fixați-o cu un bandaj. Puneți-vă pijamalele și mergeți la culcare.
4.Dacă bandajarea se face la un copil, asigurați-vă că o faceți cu 2 sau 3 ore înainte de a merge la culcare.

Puteți dormi cu compresa, dar trebuie să știți că acesta vă va face să transpirați. Acest tratament nu are efecte secundare, trebuie însă să fiți prudenți dacă îl folosiți la copii, deoarece amestecul ar putea duce la un efect iritant asupra pielii lor sensibile.

Comments

comments