Clienţii magazinului online eMag.ro au avut noaptea trecută o supriză de proporţii. Multe dintre produsele afişate aveau preţuri de aproape 10 ori mai mici decât cele de până acum.
Este vorba, mai exact, de o eroare tehnică ce a dus la desincronizarea mecanismelor de actualizare a site-ului. Defecţiunea a persistat mai multe ore, timp în care s-au înregistrat 248 de comenzi, potrivit unui anunţ al managerului eMag, Radu Apostolescu, pe blogul oficial al companiei.
Printre produsele care au suferit mari modificări de preţ au fost 18 televizoare afişate cu preţ mediu de 180 de lei care costau în mod normal 2700 de lei şi 27 de notebook-uri aveau preţuri afişate de 130 lei aveau preţul real de 1800 de lei.
Din fericire pentru clienţii care au chiziţionat chilipirurile, Apostolescu a anunţat pe blogul companiei că cei care au cumpărat produsele cu preţuri mai mici le vor primi exact la preţul respectiv. Totodată, cei care au avut neşansa să achiziţioneze produse mai scumpe decât oferta normală, vor primi produsele la pretul de listă corect.
„O prima estimare a ‘discounturilor’ pe care eroarea tehnica le-a oferit clientilor si pe care noi le vom onora se ridica la o suma de aproximativ 132.000 Ron (De ex: 18 televizoare afisate cu pret mediu 180 Ron fata de 2700 Ron, 27 notebookuri afisate la un pret mediu de 130 Ron fata de 1800 Ron precum si alte produse diverse insumand 248 comenzi primite intre orele 2 si 9:30). Desi pentru cei care s-au trezit devreme azi, oferta a fost o afacere nesperata si pentru noi o pierdere importanta, ne asumam eroarea si mergem inainte”, a scris Radu Apostolescu, pe blogul eMag.ro.

Comments

comments