Povestea emotionanta a unui baietel care nu a supravietuit decat 10 zile a facut inconjurul lumii si a induiosat milioane de oameni.

Zion Isaiah Blick s-a nascut pe data de 11 ianuarie cu o afectiune genetica letala, care nu ii dadea sansa sa supravietuiasca decat cateva zile. Parinitii lui au profitata de aceste zile si au incercat sa traiasca viata la maxim alaturi de el.

Astfel, cei doi parinti, impreuna cu cei 4 fii ai lor au facut in fiecare zi cate o poza cu micutul. Baietelul a murit pe 21 ianuarie, insa familia, crestini ferventi, sustin ca aceasta experienta i-a invatat multe despre dragostea lui Dumnezeu si despre speranta care exista dupa moarte/

„Iubitul meu Zion, tu ești darul meu. Fiecare respirație a ta a fost un moment pentru a inhala perfecțiunea frumuseții lui Dumnezeu. Fiecare bătaie a inimii tale a fost o măsură a iubirii. Ai ascultat atunci când ai auzit vocea tatălui tău și ți-ai întors privirea către el. Ți-am sărutat fața de un milion de ori și mi-aș fi dorit să ți-o mai pot săruta de un milion de ori”, a spus mama micuțului

Parintii i-au organizat chiar o petrecere micuțului la aniversarea de șapte zile și susțin că nu regretă nicio clipă decizia de a-l aduce pe lume, în ciuda pierderii suferite. 

 

Comments

comments