INTERNATIONAL

Era in coma, cand sotul a decis s-o deconecteze de la aparate! Au inghetat cand au vazut reactia femeii. Si-a miscat buzele si a spus TREI CUVINTE

Povestea dramatică a unei femei din SUA care a intrat in comă și era la un pas să fie deconectată de la aparate a impresionat o lume întreagă, după ce a fost făcută cunoscută de presa locală.

Lyndee Pellettiere-Swapp a fost găsită în casa în care locuia în comă. Fiul ei a fost cel care a găsit-o în stare de inconștiență și a anunțat ambulanța.

CITESTE SI >>>

Sotia lui a murit in timpul cezarianei, lasandu-l singur cu copilul! Ce a descoperit barbatul in laptopul femeii, dupa inmormantare

CUTREMURATOR! El este bravul Chen, baietelul care a preferat sa moara ca mama lui sa traiasca

Femeia asta a fost OTRAVITA timp de 35 de ani fara sa stie! Sursa se afla la ea in casa! Multi au asa ceva in casa fara sa stie cat de periculos este

Medicii de la spitalul unde au transportat-o i-au dat șanse foarte mici de supraviețuire, iar la aproape 2 săptămâni de la intrarea femeii în moarte clinică, aceștia i-au recomandat bărbatului să permită deconectarea ei de la aparate. O decizie extrem de grea, pentru bărbatul care își iubea soția ca pe ochii din cap.

În cele 12 zile de când Lyndee s-a aflat în comă, soțul ei i-a stat zi și noapte la căpătâi, refuzând să doarmă sau să mănânce: „Trebuie să lupţi! Vreau să lupţi pentru viaţa ta! Trebuie!”, îi șoptea bărbatul în orice clipă, potrivit CBS5.

Lyndee urma să fie deconectată de la aparate, iar soțul ei, dorind să respecte o dorinţă a femeii, urma să-i doneze organele.

Familia sosise să-și ia rămas bun de la femeia care zăcea în comă de prea mult timp, când ceva miraculos s-a întâmplat. După deconectarea aparatelor, inima lui Lyndee nu s-a oprit, ci a continuat să bată mai departe.

Femeia a spus 3 cuvinte, semn că era conștientă în momentul în care soțul îi veghea la căpătâi: „Sunt o luptătoare!”

După ce și-a revenit, Lyndeea a mărturisit că în toate zilele în care a stat a putut sa audă tot ce se întâmpla în jurul ei și să simtă de fiecare dată când soțul ei era alături de ea și o mângâia.

„Dacă nu eşti conştient, nu înseamnă că nu auzi ce se petrece în jurul tău. Îi încurajez pe toţi cei care trec prin ce a trecut familia mea să vorbescă încontinuu cu cei aflaţi în comă. Minuni se întâmplă tot timpul. Iar eu sunt una din ele!”, a spus Lyndee.

Comments

comments