Revista presei

Este deja cunoscuta la nivel national! Cati bani crezi ca face cersetoarea de la Dristor in fiecare zi?

După ce CANCAN.RO a relatat povestea Mihaelei Ciovlică, o fostă contabilă care a ajuns să cerşească la mai multe staţii de metrou, astăzi vă oferim noi detalii legate de acest caz. Mihaela Ciovlică susţine că obţine, în urma bunăvoinţei trecătorilor care o văd cerşind, în jur de 80 de lei pe zi şi că aceşti bani îi foloseşte pentru a închiria o cameră la un hotel ieftin, acolo unde doarme şi se spală. (Cosmetice şi toate parfumurile noi LA SUPER REDUCERI ZILELE ACESTEA CA DE BLACK FRIDAY, pe Parfumeria.ro – siteul de shopping nr. 1 al vedetelor)

„Am dormit într-o maşină a unui domn de la Dristor, dar acum nu mai am efectiv unde să merg, aşa că sunt nevoită să mă duc la hotel cu banii pe care îi obţin de la oameni. În ultimele zile am reuşit să strâng cei 80 de lei necesari închirierii unei camere la hotelul respectiv, dar mi-e teamă că nu voi mai face aceşti bani. Nici măcar nu îmi cumpăr mâncare până nu sunt sigură că am banii necesari ca să am unde să dorm noaptea şi să mă spăl. Mai mănânc ce îmi dau trecătorii”, a declarat Mihaela Ciovlică pentru CANCAN.RO.

Viaţa Mihaelei Ciovlică pare un lanţ nesfârşit de ghinioane. Femeia susţine că toate necazurile au început acum un an, odată cu moartea mamei ei (mai multe detalii AICI). După ce mama ei a decedat, femeia a ajuns să doarmă pe unde apucă din pricina unor tranzacţii imobiliare care nu au avantajat-o, iar ea acuză că ar fi fost şi păcălită de către un notar care s-ar fi aflat în cârdăşie cu un grup interlop.

Povestea pare desprinsă din filme, femeia afirmând că are rude înstărite, dar care nu vor să mai audă de ea. „Verişoara mea, Hudiţă Radu Monica Elena, are două apartamente pe Decebal, are o casă la Brăneşti şi ar mai avea o casă la Snagov”, spune Mihaela Ciovlică.

„Am ajuns să stau ore în şir în frig, să deger, să mă umilesc fiindcă toate persoanele m-au părăsit după ce mi-am pierdut casa. Rudele nu vor să mai ştie de mine, o prietenă care era foarte apropiată de mine acum ceva vreme abia mai îmi dă bună ziua”, se plânge fosta contabilă.

Sursa: Cancan.ro

Comments

comments