Claudette s-a nascut in anul 1937, in Elvetia si este hermafrodit. Avand o anomalie extrem de rara in acele vremuri, familia a decis sa il inregistreze ca fiind baiat.

Claudette este este acum sot, bunic, fost ciclist si prostituata. „Mai degraba mi-as vine fundul decat sa imi vad sufletul. E mai greu, dar e mai curat”, spune Claudette.

Claudette s-a nascut, atat cu organe masculine cat si feminine. Parintii au hotarat sa il declare baiat, intrucat in acele vremuri era mult mai usor sa fii barbat. Cu toate acestea, Claudette a simtit mereu ca este femeie

Claudette este hermafrodita. S-a nascut cu organe atat masculine, cat si feminine. Parintii ei au considerat, in 1937, ca este mai bine sa declare ca e baiat. Era mult mai usor sa fii barbat in acele vremuri.

Cu toate acestea, Claudette este casatorit cu o femeie, Andree, cu care are trei copii. „Nu m-am simtit niciodata prost fiindca sunt hermafrodit. Eu nu am avut niciodata o problema cu asta, ceilalti au avut in schimb”, a spus Claudette in timp ce era pozata pentru proiectul „La Vie en rose”

 

 

 

„Intotdeauna mi-am trait viata precum o fata si m-am simtit asa. Am sexul ingerilor, cum sa imi fie rusine de asta?”, a mai spus Claudette.

Comments

comments