Este prima femeie din lume care a nascut in acest mod! Ce s-a intamplat cu bebelusul?

Malin Stenberg, o femeie din Suedia in varsta de 37 de ani este indragostita de prietenul ei, Claes Nilson. Exista insa o problema care sta in calea povesti lor de iubire de genul „si au trait pana la adanci batraneti.”

Din cauza unei afectiuni extrem de rare, sindromul Rokitansky, femeia s-a nascut fara organele genitale feminine. Astfel, Malin nu poate avea copii, iar visul celor doi de a-si intemeia o familie nu putea fi dus la bun sfarsit.

CITESTE SI >>>

Cafea in timpul sarcinii! Ai voie sa bei cafea in timpul sarcinii sau nu?

90% dintre parinti comit aceste GRESELI cand copilul lor are febra!…

ATENTIE, PARINTI! Aceasta boala de sezon afecteaza cel mai mult copiii

Iubitul femeii nu s-a dat batut si a inscris-o pe aceasta intr-un proiect inedit al Universitatii din Gothenburg. Doar 9 femei au fost alese sa participe la acest experiment, iar Malin a fost una dintre ele.

Femeile aveau aceeasi problema: nu puteau sa aiba copii din cauza unor malformatii congenitale. Subiectul studiului era implantarea unui uter strain in corpuile acestor femei. Un studiu riscant, dar care dadea o speranta femeilor care isi doreau cu ardoare un copil si nu-l puteau avea.

Ewa Roswen, o femeie in varsta de 61 de ani, prietena cu cei doi s-a oferit sa-i ofere uterul ei pentru ca Malin sa poata sa nasca. Si apoi, miracolul medical s-a intamplat: la doar 43 de zile de la operatie, Malin a avut pentru prima data in viata ei ciclu menstrual, iar la un an de la implant a ramas insarcinata

Bebelusul s-a dezvoltat perfect in noul uter al mamei si s-a nascut sanatos. Chiar daca inca nu intelege intregul proces pe care parintii lui l-au pus la cale pentru ca el sa se nasca, important este ca se dezvolta armonios.

In acelasi timp, Ewa Rosen, femeia care i-a donat mamicii uterul a devenit ca o bunica pentru el.

In cadrul expeimentului, 7 dintre cele 9 femei au acceptat implantul de uter, iar dintre acestea, doar 4 au ramas insarcinate.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger