Tips&Tricks

Esti dreptaci? Spala-te pe dinti cu MANA STANGA! Beneficiile sunt NEBANUITE

Intr-o lume dominata de viteza si de puterea informatiei, fiecare dintre noi trebuie sa tinem pasul cu volumul d einformatie care trce pe langa noi, iar acest lucru il putem face doar cu ajutorul unei memorii foarte bine antrenata.

Memoria noastra slabeste pe zi ce trece daca nu este supusa unui antrenament zilnic. De aceea, toti ar trebui sa fim preocupati de a exersa diverse functii ale memoriei care sa o stimuleze si sa o mentina mereu vigilenta.

CITESTE SI >>>

Un cunoscut terapeut: „Nu exista decat o boala: SANGELE STRICAT!” Cum sa prevenim aparitia sa

A pus usturoi in oala cu lapte fiert! Rezultatul este FABULOS. INCREDIBIL cum nimeni nu stia acest truc genial

Cum sa scapi de un atac de panica fara sa folosesti medicamente! Metoda extrem de simpla care functioneaza garantat
Antrenarea memoriei nu presupune administrarea de medicamente costisitoare, ci de cateva trucuri pe care trebuie sae faceti in fiecare zi.

Unul dintre sfaturile practice, dar despre care foarte putina lume stia este de a ne spala pe dinti cu mana stanga, in cazul in care sunteti dreptaci. Explicatia pentru care ar trebui sa facem acest lucru este una simpla: procedand astfel, ne antrenam ambele emisfere ale creierului, reusind sa ne dezvoltam memoria si gandirea.

De asemenea, daca mergem la cumparaturi, ar trebui sa nu ne facem liste ci sa incercam sa memoram toate articolele pe care vrem sa le cumparam. Desi la inceput pare greu, prin exercitiu lucrurile incep sa fie din ce in ce mai usoare.

Un truc care va va ajuta sa va antrenati memoria si gandirea este sa cititi in fiecare zi. Indicat ar fi sa cititi cate o carte pe sapatamana.

De altfel, memoria se va imbunatati considerabil daca veti incerca sa memorati in fiecare zi cate o strofa dintr-o poezie.

Toate aceste trucuri trebuie corelate si cu un obicei alimentar adecvat. Stimularea memoriei se face prin consumul de nuci, miere si peste.

Comments

comments