ACTUAL

Exemplu de demnitate, devenit VIRAL pe net! Medic protesteaza in ploaie, dupa o garda de 24 de ore!

Imaginea cu un medic care a protestat duminica seara in Piata Victoriei, pe o ploaie cumplita, a ajuns sa fie virala pe internet.

Extenuat de oboseala, dupa o garda de 24 de ore, medicul rezident Vlad Ispas de la Spiatlul Floreasca a fost surprins in Piata, alaturi de alti protestatari, batand intr-o toba si exprimandu-si dezaprobarea fata de actualul Guvern.

Imaginea in care medicul vizibil obosit dar inversunat, ud leorca de la ploaia cumplita care a cazut peste Bucuresti in noaptea de duminica si batand intr-o toba, a ajuns virala pe internet.

Poza subliniaza inca o data faptul ca masa de oameni care se strang seara de seara in Piata Victoriei pentru a cere caderea guvernului Grindeanu nu este una manipulata de niciun partid sau magnat, ci o masa de oameni care s-a coagulat in jurul acelorasi idealuri si asteptari, asteptari care au fost calcate in picioare de Guvernul actual.

Fotografia a primit mii de aprecieri şi a fost şi distribuită şi redistribuită de câteva mii de ori. Modest, medicul Vlad Ispas nu a vrut să comenteze fotografia care i-a adus aprecierea în mediul online, scrie Digi24.ro.

Şi-a explicat însă prezenţa în Piaţa Victoriei, în exclusivitate, la Digi24: „Într-o societate democratică avem posibilitatea de a manifesta prin protest. Iar cultura protestului şi dezvoltarea acestuia ne ajută să construim o ţară aşa cum ne dorim. Acest principiu m-a motivat să ies în stradă alături de alţi oameni.”

 


Comments

comments