Dragoste si Sex

Fa asta si isi va da drumul in cateva minute! Ghidul care iti va duce iubita pe culmi nebanuite

Daca sunteti barbat cel din fata monitorului sau al ecranului de mobil care citeste acest articol, atunci hai sa recunoastem din capul locului un lucru: descoperirea unui almanah, document strict secret sau compendiu care sa explice pas cu pas cum ajung femeile la climax este visul oricaruia dintre noi!

Barbatii trebuie sa stea linistiti si sa nu mai caute inutil pe internet metode SIGURE de a determina femeia sa aiba orgasm, eventual in acelasi timp cu ei… Noi am gasit secretul! Si nu era un secret foarte mare, trebuia doar sa cautam pe net!

CITESTE SI >>>

Cum iti dai seama daca o femeie a facut amor cu o seara inainte

STUDIU! Unde prefera femeile sa fie mangaiate in timp ce fac amor

Intrebari INDECENTE pe care barbatii le-ar adresa femeilor, dar nu au curaj

How to make me come este o colectie de cateva zeci de esee(scrieri) anonime care invata barbatii cum sa abordeze problema! Deci daca vreti sa oferiti femeilor voastre clipe intense si sa le urcati pe culmi nebanuite ati putea incepe sa cititi aceste scrieri.

How to make me come este o compilatie de articole foarte utila pentru barbati care ii ajuta sa inteleaga fenomenul complex prin care femeia simte placerea in patul conjugal.

Dincolo de cuvintele pline de senzualitate, blogul prezinta prin prisma unor femei momente intense si felul in care acestea pot ajunge la climax in functie de propria personalitate.

Comments

comments