Facebook urmează să facă o mutare decisivă cu care va schimba radical tot ceea ce știam despre social media și serviciile de mesagerie instant.

La ora actuală, imperiul lui Mark Zuckerberg este format din Facebook, Instagram, WhatsApp, servicii care au funcții distincte și sunt utilizate de utilizatori diferiți.

WhatsApp-v-Facebook-Messenger-950402[1]

Cofondatorul rețelei de socializare intenționează să integreze serviciile de mesagerie instant din Facebook, Whatsapp și Instagram intr-un singur serviciu.

Mai exact, cele trei servicii de mesaging vor rămâne separate, însă vor fi totuși conectate la un anumit nivel încât mesajele să poată fi vizuzalizate între diferitele servicii, scrie BBC.

Odată demarat procesul, un utilizator de Facebook va putea să comunice în mod direct cu un alt utilizator care folosește doar WhatsApp sau doar Instagram. Acum, acest lucru este imposibil, întrucât aplicațiile nu au un cod sursă comun.

New York Times menționează că procesul de unificare a început deja și se așteaptă să fie complet până la sfârșitul anului 2019 sau la începutul anului viitor.

Comments

comments