INTERNATIONAL

Femeia asta a fost OTRAVITA timp de 35 de ani fara sa stie! Sursa se afla la ea in casa! Multi au asa ceva in casa fara sa stie cat de periculos este

O femeie in varsta de 35 de ani a fost otravita toata viata ei fara sa stie, dezvoltand o serie de boli ale caror cauza medicii nu au putut s-o determine

Dana Anhalt a avut parte de o viata nefasta, in care un ucigas nevazut i-a provocat tot felul de neplaceri si de afectiuni.

Dana a suferit de meningita, infectii ale sinusurilor, migrene, probleme hormonale, alergii si chiar pierdere in greutate. Simptomele au inceput pe cand Dana era mica.

Femeia a dezvoltat chiar si boala Lyme, pentru care i s-a prescris un tratament special. Cert este ca tratamentul, in loc sa-i faca bine, i-a inrautatit starea de sanatate, iar medicii nu au inteles care era motivul.

Cauza afectiunilor sale a fost descoperita intamplator, cand familia a gasit in pivnita casei, pana atunci sigilata, mucegai toxic, potrivit The Mirror.co.uk.

Se pare ca femeia, care a trait toata viata ei in acea casa a fost afecatat de mucegaiul care i-a provocat o multime de afectiuni, dar mai ales a determinat-o sa fie rezistenta la multe dintre medicamente.

Beciul casei a fost dezafectat si nimeni nu a mai intrat in el, dupa ce o inundatie puternica l-a acoperit cu apa.

Intre timp, parintii danei au murit, dar femeia a continuat sa locuiasca in acea casa, fara sa banuiasca faptul ca sub pamant se afla un inamic care ii provoca zi de zi probleme de sanatate.

mai multe despre subiect: Mirror, 7News Australia, Metro.co.uk

 

Comments

comments