Femeia asta a fost OTRAVITA timp de 35 de ani fara sa stie! Sursa se afla la ea in casa! Multi au asa ceva in casa fara sa stie cat de periculos este

loading...

O femeie in varsta de 35 de ani a fost otravita toata viata ei fara sa stie, dezvoltand o serie de boli ale caror cauza medicii nu au putut s-o determine

Dana Anhalt a avut parte de o viata nefasta, in care un ucigas nevazut i-a provocat tot felul de neplaceri si de afectiuni.

Dana a suferit de meningita, infectii ale sinusurilor, migrene, probleme hormonale, alergii si chiar pierdere in greutate. Simptomele au inceput pe cand Dana era mica.

Femeia a dezvoltat chiar si boala Lyme, pentru care i s-a prescris un tratament special. Cert este ca tratamentul, in loc sa-i faca bine, i-a inrautatit starea de sanatate, iar medicii nu au inteles care era motivul.

Cauza afectiunilor sale a fost descoperita intamplator, cand familia a gasit in pivnita casei, pana atunci sigilata, mucegai toxic, potrivit The Mirror.co.uk.

Se pare ca femeia, care a trait toata viata ei in acea casa a fost afecatat de mucegaiul care i-a provocat o multime de afectiuni, dar mai ales a determinat-o sa fie rezistenta la multe dintre medicamente.

Beciul casei a fost dezafectat si nimeni nu a mai intrat in el, dupa ce o inundatie puternica l-a acoperit cu apa.

Intre timp, parintii danei au murit, dar femeia a continuat sa locuiasca in acea casa, fara sa banuiasca faptul ca sub pamant se afla un inamic care ii provoca zi de zi probleme de sanatate.

mai multe despre subiect: Mirror, 7News Australia, Metro.co.uk

 

Comments

comments

loading...