WOW

Femeile cu fundul mare sunt mai… N-o sa-ti vina sa crezi asta!

Una dintre partile corpului unei femei care este supusa cel mai atent criticilor, dar si privirilor este posteriorul! Si daca impresia generala a unei femei voluptoase este ca ar trebui sa mai slabeasca, cand vine vorba de fund, exigentele sunt foarte mari.

Intreaba orice femeie cu forme ce ar vrea sa schimbe la corpul ei si probabil iti va spune ca ar vrea sa aiba fundul mai mic! Rezultatele unui studiu explica de ce fundul mare ar trebui apreciat!

CITESTE SI >>>

Ce fel de femeie este in functie de forma fundului sau

5 exercitii pentru un fund bombat

Cum sa ai un abdomen plat? Exercitii simple care te scapa de colacei

S-a demonstrat stiintific ca femeile care au un posterior mai mare sunt mult mai rezistente la boli, tinzand sa aiba un nivel mai scazut al colesterolului.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Oxford au ajuns la concluzia ca femeile cu fundul mare, pe langa faptul ca sunt sexy, sunt si mai sanatoase si mai intelginete.

De ce femeile cu fundul mare sunt mai sanatoase?

Studiul arata ca femeile care au un posterior mai mare nu sunt predispuse sa dezvolte boli ca diabetul sau afectiuni cardiace.

Iata explicatia: Femeile cu fundul mare au nevoie de un numar mai mare de grasimi Omega 3, grasimi care ajuta la dezvoltarea creierului.

STUDIU! Unde prefera femeile sa fie mangaiate in timp ce fac SEX

Studiul a fost facut pe un numar de 16.000 de femei, iar rezultatul a conchis ca femeile cu un nivel mai mare de grasimi pe fese au un nivel scazut de colesterol si de glucoza in sange.

Mai mult, profesorul Konstantinos Manolopoulos, cel care a condus studiul spune ca femeile cu soldurile si posteriorul mai mari fata de talie pot trai chiar mai mult

Cat timp se gandesc barbatii la sex pe zi? Dar femeile

Comments

comments