INTERNATIONAL

Fetele dintr-un orasel din Rusia s-au dezbracat complet de haine pentru a castiga un plin de benzina [FOTO]

Un eveniment neobisnuit a avut loc intr-un orasel din Rusia, acolo unde o benzinarie a venit cu o promotie care a pus pe jar toata populatia.

Compania a decis sa  dea gratis cate un plin de benzina acelora care sunt dispusi sa se dezbrace de haine si sa alimenteze goi pusca. Astfel, orice barbat sau femeie care se-a dezbracat de haine a primit un rezervor plin cu carburant.

Cetatenii micului orasel Samara au fost luati prin surprindere intr-o dimineata care se anunta una obisnuita, cand la o benzinarie mai multe femei doar in bikini si pantofi cu toc puneau carburant in rezervor.

Imaginea s-a repetat aproape toat ziua, la un centru de alimentare cu carburant unde la un moment dat se facuse coada. Toata lumea care a auzit de promotie a dat navala la benzinarie pentru a primi plinul promis.

Procedura pentru obtinerea premiului era una simpla. Tot ce trebuia sa faci era sa te dezbraci de haine sa introduci pistonul in rezervor si sa alimentezi. Apoi, cu un zambet larg sa te prezinti la casa, unde casierul iti valideaza plinul si-ti ureaza o zi buna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments