PARENTING

Fetita ei se dadea pe tobogan, cand a iesit din tunel PLINA DE SANGE! Cand s-a uitat in interior, mama ei S-A INGROZIT

Când o mamă a ieșit în pac cu fetița ei de 2 ani, nimeni nu bănuia că o zi care părea obișnuită se va trasnforma într-una de coșmar.

Amy Smith din Torquay, Marea Britanie, a mers îpreună cu fiica ei, Demi-Mai, la un loc de joacă din apropierea casei lor, așa cum mergeau de obicei, pentru ca micuța să se joace în aer liber.

CITESTE SI >>>

O mama a postat aceasta poza cu bebelusul ei pe Facebook! Este de neimaginat ce a urmat

Sacrificiul IMENS al unei mame, dupa unui GROAZNIC accident: A refuzat calmantele pentru a-si alapta micuta

REVOLTATOR! O fetita sta toata ziua legata precum un animal in fata casei! Ce explicatie are mama

Când Demi-Mai a ieșit din tunelul toboganului avea lacrimi în ochi iar sângele șiroia din unul dintre picioarele sale. Femeia s-a uitat în interiorul tunelului și a descoperit că acolo se afla o bucată de sticlă spartă.

Mama și-a luat fiica și a dus-o imediat la cel mai apropiat spital unde a primit îngrijiri medicale.

„Sunt foarte supărată că cineva ar putea face acest lucru într-un parc de joacă pentru copii”, a spus Amy, potrivit TheSun.co.uk.

„Am fost atât de mândră de Demi ca a învățat să se cațere pe frânghia care duce până la tobogan”, a adăugat ea.

„Când a ajuns în partea de jos a tunelului a lovit sticla care i-a tăiat piciorul”, a adăugat ea.

Din fericire, nu a fost nevoie de copci pentru a-i acoperi rana, iar fetița a fost trimisă acasă. Amy a mai adăugat rana dureroasa a rămas si Demi-Mai are încă dificultăți de mers.

„Sper ca prin incidentul relatat să atrag atenția tuturor oamenilor, în primul rând să respecte faptul că într-un parc de joacă pentru copii trebuie să se joace doar copiii și părinților care ar putea să evite ca micuții lor lor să fie răniți”, a spus Amy, potrivit Mirror.

Accidentul nu este unul singular. În luna mai 2015, un băiețel în vârstă de 5 ani, Joshua Babb, a fost rănit într-un incident similar în Audley, Marea Britanie.

Comments

comments