INTERNATIONAL

Fiecare copil care ajunge in casa lui moare – 80 de micuti au murit pana acum, insa el nu se opreste aici! Povestea acestui barbat este socanta!

Povestea dramatică a unui bărbat în casa căruia fiecare copil care ajunge, moare, a devenit virala pe internet. Este vorba despre Mohamed Bzeek, personajul care a devenit cunoscut prin rolul pe care și l-a asumat.

Mohamed este un asistent maternal care și-a dedicat întreaga lui viață pentru micuții care sunt bolnavi în fază terminală. Ele a ales un mod neeobișnuit de a-i ajuta pe acești copii, care au fost abandonați în spitale.

CITESTE SI >>>

A găsit un copil pe stradă, într-o cutie de pantofi. Peste o săptămână a găsit alt copil. Abia după 35 de ani a înțeles ce se întâmplase

Efectele DEVASTATOARE pe care MUȘCĂTURA unei CĂPUȘE le poate avea asupra unui copil! Nu ignorati aceste simptome

Au pus 3.300 de copii în cutii și i-au urcat în avion. MOTIVUL este de-a dreptul UIMITOR. ADEVĂRUL CUTREMURĂTOR din spatele acestei imagini

Bărbatul a ales să fie alături de fiecare dintre ei până la ultima lor suflare, îngrijindu-i în propria casă.

În mod normal, acești copii care s-au trezit fără părinți, ar fi murit singur în spitale, într-o atmosferă rece și neprimitoare. Mohamed a ales sa le ofere putere si caldura in ultimele luni de viata, potrivit Los Angeles Time

Bărbatul a dezvoltat o empatie aparte pentru toți acești copii, la vârsta de 62 de ani, când a fost diagnosticat cu cancer la colon. Mohamed avea o situație dramatică: soția lui murise deja, iar fiul său era handicapat.

Mohamed a fost operat fără să aibă pe nimeni alături. Atunci a realizat că și acești micuți orfani sunt în aceeași situație ca el. De atunci, bărbatul a decis să le ofere consiliere copiilor abandonați și care suferă de boli grave, incurabile.

Comments

comments