BIZAR

Savantii rusi ar fi sapat o groapa in pamant de 14 km din care s-au auzit TIPETE UMANE!

Un videoclip iesit la iveala de-abia acum si postat pe Youtube, arata ca savantii rusi care au efectuat in anii 60 sapaturi in pamant, in zona Siberiei, au facut o descoperire socanta.

In 1960, savantii au sapat o gaura de peste 14 kilometri in solul siberian, iar cu ajutorul unei sonde au inregistrat niste strigate omenesti. Gaura , care a fost facuta in mai multe etape, a fost facuta cu scopul de a fi studiat tipul de sol al Siberiei si de a surprinde procesele din subsol.

Burghiul a sapat anevoios pana intr-un anumit punct, cand deodata-inaintand spre centrul Pamantului- si-a accelerat rotatiile, semn ca daduse de un gol de aer.

Dr. Azakov, cel care a condus echipa de cercetatori a oprit atunci forarea si a masurat temperatura solului in acel punt. Apoi, mai multe microfoane au fost coborate in groapa. Acela a fost si momentul in care din subteran au fost inregistrate mai multe strigate. Practic, savantii ar fi dat de iad.

„Trebuie sa existe o singura explicatie. In adancimea centrului Pamantului exista o cavitate, un gol al carei temperatura urca pana la 1100 de grade”, a spus Azakov.

Se spune ca odata cu aceasta descoperire, proiectul a fost abandonat, oamenii de stiinta implicati refuzand sa-l continuie. Dr. Azakov spunea atunci:

„Aceasta este mult mai mult decat ne asteptam. Totul arata ca si cum jos se afla iadul adevarat si arde totul cu brutalitate”

Mai multe detalii despre povestea misterioasa gasiti si aici

Comments

comments