ACTUAL

Folosesti un WINDOWS PIRATAT? Nu mai NICIO SCAPARE! Anuntul care va BLOCA milioane de calculatoare in curand

Gigantul american, Microsoft, a declarat razboi pirateriei. Un nou vrevet inregistrat de companieisi propune identificarea si marecarea utilizatorilor care folosesc un sistem de operare obtinut in mod ilegal.

Brevetul prevede un algoritm creat special de Microsoft care va impiedica utilizatorii sa foloseasca continut ilegal, putand sa afle astfel informatii despre utilizatori si daca au mai folosit continut ilegal sau piratat in trecut.

Tehnologia va fi inclusa în sistemul de operare Windows şi ar putea împiedica sharing-ul de conţinut legal pe care un utilizator îl deţine, pentru a nu putea fi accesat de pe alte conturi, informeaza Capital.ro.

De asemenea, deţinătorii licenţelor care ar putea beneficia de acest sistem ar putea să aleagă să blocheze conţinutul piratat şi să colecteze informaţii despre utilizator, lucru care probabil că va putea fi folosit în instanţă în cazul celor care nu sunt la prima abatere.

Fondată în 1975, compania Microsoft este liderul mondial în software, servicii, dispozitive şi soluţii ce ajută oamenii şi companiile să îşi atingă pe deplin potenţialul.

Comments

comments