Tips&Tricks

Forma nasului spune ce fel de personalitate ai

Exista mai multe modalitati de a afla personalitatea unui om, iar una dintre ele este extrem de simpla si la indemana oricui.

 

Putin stiu ca pot afla personalitatea unui om in functie de forma nasului sau. Ai curaj sa afli ce fel de personalitate ai tu?

 

Iata ce tip de personalitate ai in functie de forma nasului:

  1. Nasul cârn! Persoanele care au această formă a nasului nu intra niciodată în panică, sunt raţionale şi ştiu foarte bine să-şi controleze emoţiile.

  2. Nasul curbat! Persoanele care au acest nas sunt considerate a fi mari lideri. Nasul lor dezvăluie un caracter puternic, dar nu temperamental.

  3. Nas trupesc! Sunt persoane inteligente care reacţionează rapid. Pentru că reacţionează rapid, de cele mai multe ori sunt considerate a fi agresive.

  4. Nas alungit! Persoana cu acest tip de nas este foarte primitoare şi pozitivă. Îi place să experimenteze şi să exploreze lucruri noi.

  5. Nas drept! Persoana cu nasul uşor curbat în jos alege propriul mod de viaţă şi nu îi place să urmeze alte persoane. Aceste persoane sunt considerate a fi rebele, potrivit secretele.com

Comments

comments