Fost ministru lauda evacuarea Antenelor: O binecuvantare divina asupra Romaniei

Scandalul mediatic initiat de Antena 3 dupa anuntarea faptului ca trustul media va trebui sa paraseasca sediul pe care il ocupa ilegal ia amploare. Există insa şi politicieni lauda decizia ANAF de evacuare a televiziunilor din trustul Intact.

Fostul ministru de externe din guvernarea Emil Boc, Teodor Baconschi sustine ca decizia in privinta Antena 3 este o binecuvantare. Iata ce a postat Baconschi pe Facebook:

„O binecuvântare divină asupra României.  Distrugătorii elitei intelectuale românești au ceva dificultăți.E gura de foc mediatic a unui trust putred de bogat, care a reciclat și reinvestit, cu complicități permanente, banii pe care Securitatea ”i-a strâns” din tot comerțul exterior al României ceaușiste.

Noi făceam foamea, securiștii din ”Dunărea” puneau în conturi cipriote sau nu miliarde după miliarde. Vor găsi rapid, fără nicio dificultate, sedii alternative. Poate chiar mai bune. Între timp, fac ce știu în țara pe care au condamnat-o la generalizarea sindromului Stockholm: se victimizează”, a scris Baconschi.

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger