BIZAR

Fotografiile care au SOCAT O LUME INTREAGA! Afla povestea din spatele unor FENOMENE INEXPLICABILE

Mai multe fotografii facute la intamplare, de-a lungul timpului, au demonstrat ca fenomenele mistice, inexplicabile, ar putea exista, cu toate ca multi dintre noi nu credem in ele. Desi imaginile de mai jos sunt puse sub semnul indoielii si unii le considera ca fiind trucate, in spatele fiecareia dintre ele se afla o poveste

 

O imagine facuta cu doar cateva momente dupa moartea acestui om a dezvaluit trei lumini ciudate, relativ la fel ca dimensiuni. Unii sustin ca ar fi vorba de spiritele care asteapta…

ghost_stories331

 

ghost_stories11

Imaginea de mai jos a fost facuta intr-o sala de clasa. Totul a decurs ok, insa la developarea pozei s-a observat un personaj infricosator printre elevi, un personaj care in niciun caz nu era acolo in momentul executarii fotografiei.

ghost_stories22

 

Imaginea de mai jos este cu adevarat infricosatoare. Un fotograf care isi testa aparatul foto inainte de inceperea unei nunti a surprins silueta unui copil care se uita la el. Fotograful a ramas uimit cand a aflat faptul ca si clientul sau unde a filmat sustine ca a vazut de mai multe ori umbra unui baietel care bantuie prin curte, imbracat in pijamale.

ghost_stories33

 

Un inginer care a fost rugat sa repare un scaun electric in Tennessee, SUA, a facut o poza a scaunului in care se observa umbra unei persoane in agonie. De asemenea, se pot zari si bratele care se odihnesc pe spatare.

ghost_stories44

 

O fotografie facuta de un turist tot in Tennessee, SUA, surprinde o alta fantoma. In coltul din dreapta, indepartat, se vede o silueta stearsa care se spune ca ar fi corpul unui soldat.

ghost_stories66

Comments

comments