Fotografiile necenzurate care surprind momentul unic al nasterii! Doar mamicile le pot intelege pe deplin – GALERIE FOTO

Exista o asociatie de fotografi care si-au propus sa surprinda cele mai frumoase momente ale nasterii copiilor din intreaga lume si sa le faca publice tuturor, considerand, pe buna dreptate, ca nasterea este unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra, ca fiinte umane.

 

International Association of Professional Birth Photographers, caci asa se numeste, a organizat in acest an un concurs cu cele mai frumoase fotografii cu mamici care dau nastere. 

Imaginile care au fost selectate pentru concurs iti taie respiratia, pur si simplu. Surprind in cel mai real mod, bucuria, durerea si toate celelate sentimente pe care o mama le poate simti in momentul in care se pregateste sa-si aduca pe lume copilul sau dupa nastere.

 

Fotografiile necenzurate, pline de intensitate au fost facute publice si s-au raspandit in intreaga lume.

Unele pot parea usor socante, altele sunt induiosatoare. Oricum ar fi, noi ne-am decis sa vi le prezentam ca pe o felie de realitate prin care multi dintre noi poate am trecut sau urmeaza sa trecem.