noname[1]

O avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelie a fost emisă joi până la ora 16:20, aceasta fiind valabilă pentru judeţul Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, informează Administraţia Naţională de Metorologie. Pentru aceeaşi zonă, a fost emisă şi avertizare de cod galben, valabilă până la ora 17.30.

Două persoane au fost rănite după prăbuşirea unui cort smuls de furtună în zona Baba Novac din sectorul 3 al Capitalei, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţie.

Potrivit informaţiilor de la faţa locului, în cortul smuls de furtună era organizat un târg de haine

Doi copaci doborâţi de furtună în sectorul 5 au căzut peste o casă şi au avariat, de asemenea, ţevi de gaze de la intersecţia Petre Ispirescu-Mărgeanului, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

Trei persoane au fost rănite în urma furtunii de joi după-amiază din Capitală, fiind vorba despre o bătrână lovită de un panou publicitar şi de doi bărbaţi, unul dintre aceştia fiind tăiat de geamul unui fast-food, potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Bătrâna a fost rănită pe strada Ziduri Moşi, iar unul intre bărbaţi, la un fast-food de pe Şoseaua Colentina, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Trei maşini au fost distruse, joi după-amiază, în Capitală, de un copac doborât de furtună pe strada Preciziei din sectorul 6, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

copac[1]

screen-shot-2013-05-23-at-4-24-25-pm[1]

screen-shot-2013-05-23-at-4-24-53-pm[1] 

Foto credit: Gandul.info

Comments

comments