PARENTING

Gasea mereu insecte in jurul patutului! Cand a aflat de unde vin, mama copilului era sa lesine

Un cuplu din Marea Britanie a avut parte de o experiente socanta, in momentul in care a descoperit in jurul patutului bebelusui lor insecte. Desi li s-a parut suspect, au facut curatenie, crezand ca acestea nu vor mai aparea.

Socul a venit in zilele care au urmat, cand parintii au constatat cu stupoare, ca indiferent ce faceau, gaseau inseecte stranse in jurul patutlui.

CITESTE SI >>>

Bebelusul se dezvolta normal, pana intr-o zi cand tatal s-a uitat mai atent la o poza! Ce a descoperit i-a luat pe toti prin surprindere

Parinti, nu mai faceti NICIODATA aceasta greseala, cand puneti copilul in scaunul auto! Un detaliu banal ii poate salva viata

Mare atentie parinti! Fetita lor de 2 luni a murit din cauza unui detaliu banal. Nu stiau acest lucru

Dupa o curatenie generala, problema a reaparut, provocand panica in randul parintilor.

Cand mamica a povestit uneia dintre rude incidentul straniu, aceasta a sfatuit-o sa verifice temeinic patutul in care dormea micutul.

Cand au desfacut partea de sub saltea a patutului din rachita, parintii au descoperit sute de insecte care misunau acolo. Lemnul a atras toate insecetele care isi facusera cuib in el, potrivit realitatea.net.

„Nu îmi venea să cred că fiul meu dormea aşa de aproape de insecte. Nu am putere să îmi imaginez ce se petrecea dacă îl şi muşcau”, a spus mama ingrozita, explicând că le-a luat destul de mult să scape de insecte din casă.

Comments

comments