Dragoste si Sex

Gemetele pe care femeile le fac in timp ce fac dragoste dezvaluie ceva neasteptat! Cine ar fi crezut asa ceva?!

Orice cuplu cu o viata intima normala ar trebui sa stie ca femeia in timpul actului intim scoate anumite zgomote distincte, numite generic gemete. Desi multa lume credea ca aceste zgomote au legatura cu placerea pe care o simte, ele au o cu totul si cu totul alta conotatie.

Barbatii vor fi mult mai bucurosi cand vor afla acest detaliu din viata intima. De ce gem de fapt femeile atunci cand fac dragoste.

CITESTE SI >>>

Cat de des ar trebui sa faca sex un cuplu in functie de varsta! Iata raspunsul expertilor

Un lucru pe care il faci inainte de sex ar putea sa-ti puna VIATA IN PERICOL! IATA de ce ar trebui sa renunti sa-l mai faci IMEDIAT

Motive pentru care femeile nu au uneori chef de sex

Un grup de cercetatori americani au vrut sa descopere care este secretul ascuns in spatele gemetelor de placere ale femeilor  si principala intrebare a fost daca acestea au legatura cu ceea ce simt ele in acel moment sau sunt conectate mai degraba cu actul in sine.

Rezultatele sunt frapante! In urma studiului efectuat pe peste 70 de femei s-a descoperit ca reprezentantele sexului frumos scot aceste gemete, nu in momentul in care ajung de final ci in momentul in care partenerul lor se pregatea sa termine.

Studiul, efectuat pe 71 de femei heterosexuale, active din punct de vedere intim, si cu varsta medie de 22 de ani, a relevat faptul ca femeile ajung la punctul culminant in momentul in care se autostimuleaza, mai degraba decat in cazul in care sunt stimulate de partener.

Totodata, sunetele, denumite de experti copulatorii, apar in special in momentul in care partenerul se apropie de climax sau chiar in momentul climaxului si nu in momentul in care femeile ajung in acest punct.

Rezultatele concluzioneaza faptul ca femeile au fost programate biologic sa manipuleze comportamentul intim masculin in interesul lor propriu, cel al procreerii. Mai exact, ele nu gem neaparat de placere ci pentru a-l stimula pe barbat sa-si incheie actul intim.

Articol adaptat dupa revista Womens Health

Comments

comments