Tips&Tricks

GENIAL! Uite cum se fac in casa bomboanele pentru tuse, din ingrediente naturale. Dureaza cateva minute dar au efect garantat

Cand noi sau copiii nostri experimentam primele semne de raceala si dureri in gat, dam fuguta la farmacie pentru a cumpara ceva sa scapam de simptome.

De multe ori ne alegem insa cu produse scumpe, dar mai ales ineficiente care nu fac decat sa prelungeasca boala si simptomele.

CITESTE SI >>>

Copilul tau va scapa de tuse sau bronsita pentru totdeauna cu aceasta reteta miraculoasa

In loc sa cumparam pastile de la farmacie, putem mai degraba sa folosim produse naturale pentru a ne ameliora durerile de gat. Mierea de albine, ghimbirul, lamaia sunt cele mai bune ingrediente pentru a scapa de o tuse sacaitoare.

In videoclipul de mai jos veti invata un truc genial: Cum sa faceti acasa pastile de supt pentru gat din ingrediente naturale.

Urmariti videoclipul si incercati sa urmati instructiunile. Copii dvs vor fi incantati de ideea ca le dati bomboane si, cu aceasta ocazie, vor scapa si de tuse.

Bomboanele pot fi luate si in absenta tusei, ingredientele din care sunt facute ajutand la intarirea sistemului imunitar.

Comments

comments