În acest articol vă vom prezenta o băutură care este 100% naturală! Este excelentă pentru curățarea arterelor de toxine, chimicale și grăsimi, substanțe responsabile cu atât de multe efecte negative în organsimul nostru.

Amestecul de mai jos ne poate proteja de raceală și de gripă si elimină infecțiile care pot afecta circulația sângelui. Curăță de asemenea, ficatul si reduce efectele radicalilor liberi, responsabili cu favorizarea cancerului în organism.

INGREDIENTE:
    8 catei de usturoi
    2 lămâi tăiate în 4
    O Rrădăcină de ghimbir (4-5 cm)
    Apă (4 litri)

CITESTE SI >>>

REMEDIUL NATURAL care intareste SISTEMUL IMUNITAR si alunga ORICE VIRUS din organism

SECRETUL care iti imbunatateste ACTIVITATEA CREIERULUI CU 80%! Nimeni nu stia pana acum de efectele miraculoase ale acestui sirop

Uita-te bine in oglinda! Daca ai aceste pete maronii pe irisul ochilor, ceva GRAV ti se intampla fara macar sa stii

MOD DE PREPARARE:

Mai întâi trebuie spălăm bine ghimbirul și să-l curățam de coajă. Apoi, ar trebui să-l toacăm în bucăți mici. Același lucru trebuie făcut și cu usturoiul. Tăiem apoi lămâile, cu tot cu coajă și punem toate ingredientele într-un blender amestecând toate ingredientele.

În continuare, luăm o oala și punem 4 litri de apă la fiert împreună cu amestecul pe care tocmai l-am pregătit. Când apa începe să fiarbă, o luăm de pe foc și o lăsăm să se răcească. Apoi, strecurăm lichidul și îl punem în sticle la rece.

UTILIZARE:

Consumați această băutură zilnic cu cel puțin două ore înainte de prima masă. După un timp, veți începe să vă simțiți mai bine și nivelul de energie va crește la maxim!

Comments

comments