Dragoste si Sex

Greseli CAPITALE, pe care femeile le fac in timpul amorului

Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a descoperi ce fel de amantă eşti: verifică dacă nu cumva comiţi vreunul dintre cel mai des întâlnite „păcate” ce urmează să fie descrise mai jos.

Te-ai făcut cumva vinovată de săvârşirea uneia sau mai multora dintre ele? (Sper că nu de toate!)

s560x316_cuplu_sexy_in_pat1.jpg

CITESTE SI >>>

Un lucru pe care il faci inainte de amor ar putea sa-ti puna VIATA IN PERICOL! IATA de ce ar trebui sa renunti sa-l mai faci IMEDIAT

Diferenta dintre a face dragoste si a face sex! Ce vor, cu adevarat, femeile?

Motive pentru care femeile nu au uneori chef

Femeile cred că bărbaţii vor tot timpul şi sunt gata oricând de AMOR

Dacă ne referim la un băiat de 17 ani care se află la prima experienţă cu o fată, nu greşim. Cel mai probabil, mintea îi stă numai la prostii oriunde ar fi şi orice ar face şi ar vrea în fiecare minut – şi-n somn dacă ar putea. Dar în jurul vârstei de 25 de ani (uneori şi mai devreme) dobândesc importanţă alte părţi componente ale vieţii şi bărbatul este obligat să-şi dedice, parţial, energia şi altor lucruri.

Detaliile vieţii de zi cu zi sting o bună parte a ardorii masculine mai eficient decât o găleată de apă turnată pe un chibrit aprins. Munca, stresul, obligaţiile, facturile de plătit, disputele – toate acestea îi împiedică să mai aibă nevoie de amor în fiecare zi, cât e ziua de lungă.

Femeile cred că partida de amor a luat sfârşit când el a terminat

Da, deseori aşa e. Un amant egoist sau prea puţin scrupulos se tolăneşte imediat alături, exclamând încântat „A fost grozav!” şi te lasă nesatisfăcută. Ori, dacă organul lui este temporat ieşit din uz, asta nu înseamnă că gura şi degetele sale nu sunt în perfectă stare de funcţionare. Dacă actul l-a secătuit de vlagă – nu ţin cu ei, dar organismul îi este literalmente saturat de hormoni „de somn” –, explică-i că atunci trebuie ca tu să termini înaintea lui.

Femeile nu înţeleg că pentru bărbaţi amorul înseamnă mai mult decât doar sex şi atât

Bărbatul are deseori nevoie de un act pentru a se simţi dorit. Deşi e greu de bănuit că, de fapt, are nevoie de afecţiune când te trezeşti cu o mână sub pulover şi cu cealaltă sub fustă, de cele mai multe ori chiar aşa e. Pentru un bărbat se pare că actul in sine este o formă primară de dăruire, un mod de a se simţi acceptat în egală măsură fizic şi sentimental.

Femeile dau prea multă importanţă trupului lor în timpul amorului

Dacă te-ai îngrăşat două kilograme nu înseamnă că trebuie să te privezi de amor timp de două săptămâni. Tot aşteptând să ajungi la „greutatea ideală”, s-ar putea să nu mai apuci să faci dragoste – chiar dacă, în comparaţie cu tine, Kate Moss ar putea părea obeză. Trist, dar adevărat: cele mai multe femei nu sunt mulţumite de trupul lor.

E imposibil de explicat de ce sau ce trebuie făcut în acest sens, dar, dacă imaginea trupului tău îţi afectează viaţa intima, trebuie să iei măsuri. Şi dacă te trezeşti că faci dragoste cu acelaşi tip de luni de zile sau de ani buni, se poate spune fără nici un dubiu că te consideră atrăgătoare din punct de vedere intim!

Citeste mai mult pe Csid.ro

Comments

comments