Grote si tuneluri secrete, descoperite IN INTREAGA LUME! Fac parte dintr-o retea la nivel global?

Oamenii de stiinta au descoperit de-a lungul mai multor ani de cercetari o retea extinsa de tuneluri subterane care ar putea face parte dintr-o infrastructura creata la nivel global.

Una dintre cele mai ciudate locatii in acest sens ar fi lacul Sergheevka, al carei adancime nu a fost nici in ziua de azi determinata si unde s-au intamplat de-a lungul timpului o multime de lucruri ciudate.

reteatunelurimisterios_thumb.jpg

 

Se spune ca lacul ar fi interconectat prin niste canale misterioase cu oceanele lumii. Aici au fost descoperite mai multe vase esuate care au pierit candva in naufragii in oceane. De asemenea, in anul 2003, tot aici a fost descoperita o vesta de salvare care apartinea unui marinar american de pe distrugatorul USS Cole, potrivit Evz.ro.

Oamenii de stiinta nu-si pot explica cum un obiect care a fost pierdut in urma unui atac terorist in Oceanul Indian sa fie gasit dupa 3 ani la 4.000 de kilometri distanta intr-un loc care aparent nu are nicio legatura cu oceanul respectiv.

Descoperirile din ultimul secol sunt uimitoare. Cercetatorii spun ca peste tot in lume au fost gasite grote sau spatii gigantice sapate sub pamant si care, in opinia lor au peretii conservati prin tehnici speciale necunoscute nici in ziua de astazi. Inca nu se stie cine le-a creat, insa se presupune ca sunt sapate de civilizatiile antice sau poate extraterestre.

———————-

CITESTE SI >>>

Nimic nu pare iesit din comun la aceste sculpturi la prima vedere! Daca le privesti de la distanta ramai mut ce ascund

Un aliment banal, facut in casa, de 100 de ori mai eficient decat ANTIBIOTICELE! Ce sa consumi pentru a scapa de raceala si gripa

Punctul miraculos de pe mana care te scapa de dureri

———————

O alta descoperire fascinanta vine tot din Rusia. Este vorba de o retea vasta de tuneluri aflata sub muntii Medveditki. Reteaua de tuneluri a fost descoperita in 1997, iar cercetatorii au gasit grote interconectate pe o distanta de cativa zeci de kilometri.

Tunelurile au un diametru de 7 pana la 20 de metri si, pe masura ce se apropie de creasta muntelui, se largesc tot mai mult, ajungand pana la 120 de metri, transformandu-se sub munte intr-o sala imensa. Descoperierea ar putea sa aiba legatura cu decretul secret emis de Stalin in 1950. Atunci, liderul sovieticilor ar fi vrut sa construiasca un tunel pe sub stramtoarea Tatara spre insula Sahalin, cu scopul de a contracara inamicii in timpul razboiului rece.

tuneluri-stalin-rusia

Nu se stie exact cand a fost construita aceasta retea si nici cati kilometri are in total, dar cert este ca galeriile au fost sapate tinandu-se cont de situarea geografica. Fiind construite pe sub apa, peretii acestora au fost acoperit cu un material care seamana cu lava vulcanica, dar despre care oamenii de stiinta spun ca nu este creat de natura. Cu toate acestea, cercetatorii sustin ca tehnologia prin care a fost creat acest material nu exista in zilele noastre.

Alte tuneluri misterioase au fost descoperite si in Mexic sau sub piramidele din Egipt.

tuneluri-marele-canion

De asmenea, in timpul unei expeditii in Marele Canion, s-a descoperit un intreg oras subteran, care avea o retea de tuneluri prin care se presupune ca civilizatiile antice au migrat din Orient in America. Exploratorul G.E. Kincaid a descoperit o camera gigant, unde puteau incapea 1.500 de persoane si de unde porneau zeci de pasaje precum spitele unei roti.

tuneluri-mexic-sarpele-cu-pene

Totodata, arheologii au descoperit un tunel vechi de 1800 de ani, care duce in directia unui intreg sistem de galerii, aflat la 12 metri sub Templul Sarpelui cu Pene din Mexic. Orasul Teotihuacan a fost construit de o populatie relativ putin cunoscuta, care a atins apogeul intre anii 100 i.Chr si 750 d.Chr. Templul a fost ridicat intre anii 150-200 d.Chr. Din motive necunoscute, orasul a fost abandonat pana la venirea in zona a populatiilor aztece, in 1300 d.Chr. Acestia din urma au dat si denumirea de Teotihuacan , care semnifica „locul unde oamenii devin zei”.

————————

CITESTE SI >>>

S-a lansat aparatul foto care poate vedea prin haine

Cum arata amanta ideala

Motivele pentru care ar trebui sa dormi FARA HAINE

————————

Nu se poate inca determina daca multitudinea de tuneluri descoperite de-a lungul timpului ar avea legatura unul cu altul si nu poate fi determinata nici distanata lor sau scopul exact pentru care au fost create.

Cert este ca oamenii de stiinta au inceput tot mai mult sa se intrebe daca nu cumva toate aceste galerii descoperite peste tot in lume fac parte dintr-un sistem la nivel global, care candva lega fiecare continent in parte si cu ajutorul caruia au avut loc modificari importante in formarea marilor civilizatii.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger