BIZAR

Habar n-avea ce se afla in undita. Cum arata creatura capturata de o femeie la pescuit

O femeie din Noua Zeelanda a avut parte de o surpriza uriasa la pescuit. Femeia a prins un peste care avea o greutate record.

Donna Pascoe, in varsta de 56 de ani, este o femeie din Noua Zeelanda pasionata de pescuit. Desi practica destul de des acest  sport, nu banuiaca ceea ce urma sa prinda in undita avea sa fie un nou record mondial.

Femeia a capturat un ton care cantarea 453 de kilograme. „Pestele nu a iesit deloc la suprafata, asa ca nu aveam nicio idee despre ce aveam in carligul unditei. Dupa trei ore, pestele a iesit la suprafata iar capitanul a strigat ‘Ton, record mondial!”, a spus aceasta pentru o revista de pescuit.

 

Tonul cu inotatoare albastra a fost adus la suprafata de-abia dupa 4 ore de munca, timp in care mai multi oameni s-au chinuit sa il scoata din apa. Cand acesta a fost ridicat pe punte, capitanul a stiut din prima ca este vorba de un nou record.

Asociatia Pescarilor Sportivi din noua Zeelanda a anuntat ulterior ca acesta este cel mai mare peste capturat vreodata in Noua Zeelanda de o femeie.

 

 

 

 

Comments

comments