PARENTING

HALUCINANT! Cum a ajuns un copil acasa dupa o zi petrecuta la gradinita! Parintii s-au ingrozit.Se intampla in Romania…

Situatie cel putin ciudata la o gradinita, unde unul dintre copii a fost muscat de spate, de maini, de picioare si de urechi. Totul s-a intamplat in Arad, unde parintii lui Vlad, un micut de 1 an si 8 luni nu au primit nicio explicatie cu privire la ceea ce s-a intamplat cu fiul lor, dupa cum noteaza specialarad.ro.

 

Totul a inceput intr-o luni, in data de 9 octombrie, atunci cand copiii de la gradinita Bergman erau dusi la padure. Vlad, copilul agresat, era racit, iar mama sa a primit un mesaj de la una dintre educatoare in care aceasta ii scria ca totul este bine. Dupa ce s-a dus sa isi ia copilul de la gradinita, mama sa a ramas socata.

CITESTE SI >>>

ITI VINE SA PLANGI! Un copil de 4 ani a dezvăluit secretul tatălui lui la grădiniță, iar reacția educatoarei i-a uluit pe toți. Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

A mers să-și învelească bebelușul peste noapte, însă când i-a atins mânuța, ceva incredibil s-a petrecut. A repetat mișcarea, iar reacția a fost aceeași – VIDEO

DROGUL la care sunt expuşi copiii, zilnic. Expert: „Să-i dai asta unui copil e ca şi cum i-ai oferi un GRAM DE COCAINĂ”

„Am ajuns acasă şi ne jucam. Fiul meu a dat şoseta jos şi i-am văzut muşcătura de pe picior. Observasem mai devreme zgârieturi pe ambele mâini, la degete şi una mare pe urechea stângă, dar le-am pus pe seama ieşirii la pădure. În acel moment m-am panicat și am început să-l verific peste tot, cu un nod în gât. Am încremenit când i-am văzut spatele”, a declarat mama sursei citate.

„Avea cinci mușcături vizibile, de puteai număra dinții, și încă vreo două pe șold. Am sunat repede educatoarea, să-mi explice ce s-a întâmplat. Mi-a spus că nu știe nimic, a fost un moment la dormitor când l-a auzit plângând, dar până să ajungă la el, nu mai era nimeni în preajmă și nu și-a dat seama de ce plângea. Între timp, m-a sunat și cea de-a doua educatoare de grupă, care mi-a spus că surprinsese un moment la pădure când fiul meu a fost împins de către un alt copil, dar nimic mai mult. Pe lângă aceste explicații, a mai apărut una cum că poate fi mușcătură/alergie cauzată de o omidă…”, a povestit mama lui Vlad.

Comments

comments