ACTUAL

HALUCINANT! “Romania este pamant islamic ce trebuie eliberat”. Romania devine o tinta a teroristilor

Declaratii socante, venite din partea unui militant islamist, sperie opinia publica din Romania. Seicul care a fost suspectat de terorism sustine ca tara noastra poate fi o tinta pentru atentate. Romania este taram islamic si trebuie eliberat, spune acesta.

“Odată ce Islamul a intrat pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est: România , Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia”, a spus Omar Bakri într-un interviu pentru www.24chasa.bg, citat de antena3.ro.

“Din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă. Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă”, a adăugat şeicul.

Astfel de declaraţii nu vor afecta însă în niciun fel angajamentele militare ale României, spune ministrul Titus Corlăţean.

––––––

CITESTE SI >>>

Discursul impresionant al unei imigrante! Ce spune despre exodul refugiatilor si ipocrizia Europei

O romanca din Germania rupe tacerea! Adevarul despre refugiati. Ce fel de oameni sunt

Un copil de 13 ani spune de ce vin, de fapt, imigrantii in Europa

–––––-

Omar Bakri este unul dintre cei mai importanţi militanţi islamici din lume. Bakri a avut un rol important în dezvoltarea mişcării Hizb ut-Tahrir în Marea Britanie. În urma atentatelor din Londra din 2004, el a părăsit Regatul Unit şi s-a stabilit în Liban.

Comments

comments