WOW

Hei, ce se vede pe fereastra hotelului nostru? Este o ?!….O DOAMNE!

Imaginează-ți următorul scenariu: Ești în vacanță, în camera ta de hotel și te trezește o adiere blăndă de vânt venind dinspre fereastra larg deschisă, în timp ce soarele se ridică ușor deasupra ochilor tăi amorțiți. Ultimul lucru la care te poți aștepta este să fii urmărit îndeaproape de cineva sau…ceva

 

 

Și totuși, la acest hotel ascuns adânc în inima Africii, exact acest lucru se întâmplă din partea unui vizitator la care nu te așteptai.

 

 

Hotelul se află în Kenia și are atașat de el un țarc de peste 500.000 de metri patrati, teren aparținând Fundației pentru Animalele Pe Cale de Dispariție din Africa (AFEW)
Found in Kenya, this hotel sits on the 140-acre animal sanctuary run by the African Fund for Endangered Wildlife (AFEW)

Hotelul a fost construit in anul 1930, însă în 1974 și transformat într-o atracție turistică de neuitat. Însă motivul pentru care oamenii vin să stea aici, nu este neapărat din cauza lkuxului pe care îl oferă ci datorită girafelor care mișună libere prin curte.

Practic, curtea clădirii este sanctuarul în care trăiesc 10 girafe. Animalele sunt foarte prietenoase și, ocazional, dacă lași geamul deschis la cameră intră cu capul pe fereastră pentru a mânca cu tine la masă. Obiceiul nu este unul neobișnuit aici. Dimpotrivă, angajații hotelului chiar încurajează turiștii să hrănească în acest mod girafele, dându-le la masă, separat, plante special pentru ele.

Prețul unei camere în acest colț de rai este de 550 de dolari, însă merită toți banii.

 

Comments

comments