I-a aratat barbatia unei femei in autobus, dar ce-a urmat intrece orice imaginatie! Nu mai urca in viata lui in mijloace de transport in comun

Un barbat care a vrut sa hartuiasca sexual o femeie intr-un autobus a avut parte de o supriza socanta, dupa ce celelalte femei din mijlocul de transport au observat incidentul.

DailyMail.co.uk scrie ca barbatul a vrut sa-i arate barbatia unei femei care se afla in autobus. Iadul pentru el s-a declansat in momentul in care celelalte femei l-au observat. Incidentul s-a petrecut in Turcia si devine cu atat mai interesant cu cat Turcia este cunoscuta ca fiind o tara in care femeile sufera deseori de rele tratamente din partea barbatilor.

Barbatul si-a ales autobusul nepotrivit pentru a hartui femei. In momentul in care si-a scos barbatia, femeile din jur l-au observat si au inceput sa-l loveasca brutal. Culmea, autobus-ul era ticsit de femei.

Dupa mai multe minute in care barbatul este lovit peste fata si peste maini, soferul mijlocului de transport in comun s-a sesizat si a deci sa opreasca in dreptul unei sectii de politie.

Dupa tot incidentul rusinos de care a avut parte, barbatul a fost imediat inhatat de politisti si anchetat pentru hartuire.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger