INTERNATIONAL

I-a iesit o basica in talpa, dupa ce a mers pe nisipul unei plaje. E INFIORATOR cum a ajuns sa-i arate piciorul dupa 2 saptamani! VIDEO

Un tanar in varsta de 22 de ani din Marea Britanie a avut parte de cea mai cumplita experienta, dupa ce s-a intors dintr-o tara din Africa unde a lucrat ca voluntar.

Matthew O’Donnell a lucrat in Tanzania pe perioada verii ca voluntar pentru a capata experienta. Nu banuia ca la intoarcerea acasa va trece prin clipe groaznice.

Baiatul se pare ca s-a infectat cu o specie extrem de agresiva de paduchi, care odata intrata in contact cu un corp strain distruge testurile moi.

La inceput paduchii, pe care tanarul i-a luat fara sa stie de pe o plaja, se ataseaza de picioar fara ca gazda sa simta ceva. Apoi, femele isi ingroapa capul in piele si se hranesc cu tesuturile din interiorul acesteia.

 

La scurt timp, femelele depun milioane de oua in pielea gazdei. Zona infectata se extinde, iar daca nu este tratata la timp, risca sa distruga definitiv piciorul gazdei, ducand in unele cazuri chiar si la deces.

Comments

comments