VIDEO

A iesit pe strada intr-o tinuta soc! Ce reactie au avut oamenii – VIDEO

Cu peste 4 milioane de afisari (in momentul scrierii acestei stiri) videoclipul in care o tanara voluptoasa defileaza pe strada, a devenit fara doar si poate printre cele mai vizionate clipuri de pe Youtube in ultima perioada.

Videoclipul este o farsa, desigur. In imagini o femeie cu forme iese la plimbare intr-o pereche de panataloni scurti extrem de mulati. Reactia barbatilor pe langa care femeia a trecut a fost pe masura.

Toti au intors capul dupa ea, uitandu-se lung la fundul ei. Ba unii chiar s-au oprit in loc si nu le-a venit sa creada ca tanara a indraznit sa iasa asa din casa.

Pe langa publicul masculin, se pare ca in randul admiratorilor s-au alaturat si cateva femei, care i-au apreciat indrazneala.

Cea mai savuroasa faza este aceea in care un tanara care sta pe  iarba impreuna cu iubita intoarce capul dupa bomba umblatoare in pantaloni scurti, moment in care iubita il observa si incepe cearta.

 

[fvplayer src=”https://i.rmbl.ws/s8/2/c/J/_/t/cJ_ta.aaa.1.mp4″ embed=”true” ad=”<script async src=\”//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js\”></script> <!– 300×250 –> <ins class=\”adsbygoogle\” style=\”display:inline-block;width:300px;height:250px\” data-ad-client=\”ca-pub-3229033792571819\” data-ad-slot=\”5179452884\”></ins> <script> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || \[\]).push({}); </script>” ad_height=”255″ ad_width=”305″]

Comments

comments