Sanatate

Il bem zilnic, fara sa stim ca poate cauza CANCER DE SAN! S-ar putea sa-l ai chiar acum in frigider

Cele mai mari rata de imbolnăviri cu cancer de sân a fost descoperită în Finlanda, Suedia, Marea Britanie, Canada și America, iar aceste țări sunt cunoscute pentru consumul mai mare de lapte decât celelalte țări din lume.

Mai mult, un studiu efectuat în Norvegia a dezvăluit că cancerul de sân este extrem de scăzut, în țările în care consumul de lapte este foarte scăzut.

provoaca cancer la san

CITESTE SI >>>

Copacul miraculos care poate fi LEACUL perfect impotriva a 5 tipuri de CANCER

DESCOPERIREA SECOLULUI: Leacul pentru CANCER vine din Cuba şi costă numai 1 DOLAR!

Cancerul este „cea mai buna forma de a muri, nu mai risipiti miliarde pe tratamente” declara un medic primar

Laptele consumat în exces poate să favorizeze apariția cancerului! Iata de ce

Laptele conține hormoni și alte componente care au potențial de a favoriza apariția celulelor canceroase. Acest lucru este valabil și pentru suplimente alimentare, cum ar fi vitamina D, caree sunt prelucrate și sunt adăugate în lapte sau în alte produse pe care le consumăm zilnic.

În plus, s-a dovedit că persoanele care suferă de cancer de sân au consumat de două ori mai multă vitamina D, în comparație cu altele.

Există și alți factori care pot contribui la dezvoltarea cancerului de sân, inclusiv un consum redus de legume și pește, precum și consumul excesiv de zahar procesat, aluat, și de carne de porc.

In plus, purtarea de sutiene nepotrivite, mai ales cele care sunt prea strânse, poate crește riscul de a dezvolta cancer de sân. Femeile care poarta sutien în mod regulat, timp de 12 ore, sunt de 20 de ori expuse la apariția cancerului de sân.

Comments

comments