BIZAR

Imagine ȘOCANTĂ: O să ÎNCREMENEȘTI când o să vezi ce a postat NAȘA unei micuțe pe FACEBOOK!

Nasa micutei decedate a postat pe pagina personala de Facebook o poza in care trupul fetitei zacea, fara viata, in coscgiuc.

Intrebata de reporteri care este motivul gestului socant, femeia a raspuns: “Am făcut asta pentru că multe dintre rudele apropiate fetei sunt plecate în afară şi au dorit să o vadă”.

Femeia a mai dezvaluit ca fina sa de doar noua ani a fost, din pacate, un copil neglijat.

Părinţii micuţei, divorţaţi, sunt plecaţi de ani buni la muncă în Italia, iar fetiţa locuia cu tatăl său vitreg, în Vârfu Câmpului, judeţul Botoşani, unde nu era supravegheată suficient de bine pe cât ar fi trebuit, după părerea naşei.

micuta-decedata.jpg

“Tragedia a început de la un măr pe care Emanuela l-a mâncat la prânz. Câteva ore mai târziu, tatăl vitreg a găsit-o leşinată şi a dus-o la spital, unde medicii nu au putut decât să constate decesul, produs de un stop cardio-respirator”, a adăugat femeia.

La autopsia fetiţei, legiştii au găsit o coajă de măr aproape de plămân, dar naşa sa nu ştie mai multe detalii despre asta, însă şi-a adus aminte că Emanuela era lovită puţin la frunte.

Părinţii s-au întors în ţară pentru înmormântare şi au plecat înapoi cu un mare gol în suflet şi cu un semn de întrebare. Ce-i drept, femeia spune că pentru ea şi pentru familia micuţei de doar nouă ani moartea sa este o enigmă, pe care ar vrea să o rezolve cât mai curând.

 

Comments

comments