PARENTING

Imaginea care a impresionat milioane de parinti! De ce are acest tatic pantalonii uzi intre picioare?

O imagine postata de un tata pe o retea de socializare a devenit virala, datorita povestii din spatele ei. In fotografie, apare un tata si fiica lui, parintele avand pantalonii uzi intre picioare.

Stima de sine si confortul emotional al copilului sunt probabil lucrurile cele mai importante pentru un parinte, iar unii ar face orice pentru ca cei mici sa si le pastreze nestirbite.

CITESTE SI >>>

Ce face un tata cand bebelusul plange la nesfarsit? Clipul care a contrariat intreg internetul

O fetiță a fost rasă pe cap, în fața a mii de oameni, în timp ce tatăl ei o privea cum plânge! Videoclip impresionant

Toti prietenii RADEAU DE EI si spuneau ca o sa li se urce copiii in cap daca vor continua sa faca asta! Cand au aflat adevaratul motiv, LE-AU DAT LACRIMILE tuturor. Care este ADEVARUL CUTREMURATOR din spatele acestei fotografii

Este si cazul lui Ben Sowards, un barbat din SUA, care a fost nevoit la un moment dat sa faca un gest penibil pentru a o ajuta pe fetita lui sa treaca peste un moment jenant la scoala.

Ben a fost sunat in timpul programului de micuta, care era de-abia in clasa I-a, spunandu-i jenata ca a facut pe ea in timpul orelor de curs. Fetita l-a rugta sa vine sa o ia acasa.

Tatal s-a urcat rapid in masina si a pornit spre scoala. Insa pe drum i-a venit o idee, gandindu-se ca daca o pune in practica o va ajuta pe fetita sa treaca mai usor peste momentul jenant prin care a trecut.

Ben a oprit la un magazin, a luat o sticla de apa si si-a turant-o pe panttaloni, in zona intima. Cand a ajuns la scoala, invatatoarea l-a vazut si a ramas fara cuvinte.

Trucul insa a functionat: fetita s-a amuzat cand si-a vazut taticul ud pe pantaloni si a uitat complet de emotiile negative.

Comments

comments