PARENTING

Imagini adorabile cu cupluri de viitori parinti care dorm – GALERIE FOTO

Un fotograf rus si-a petrecut mai multe nopti alaturi de cateva cupluri de viitori parinti in incercarea de a realiza un proiect neobisnuit.

Jana Romanova a urmarit pe timpul noptii comportamentul mai multor cupluri care asteptau un bebelus pentru a le surprinde reactiile in timp ce dorm.

CITESTE SI >>>

Primul patut pe care acesti copii il au este o CUTIE! Dar SALVEAZA MII DE VIETI anual! UITE de ce

La 2 luni inainte de nastere, burtica s-a inrosit si avea mancarimi insuportabile! Doctorii au ramas SOCATI cand au aflat….

Fetita ei a dezvoltat o iritatie INGROZITOARE pe picioare din cauza unui produs alimentar cunoscut! Nu dati asa ceva copiilor

Proiectul fotografic intitulat sugestiv „Waiting(Asteptand)” surprinde in fiecare pat conjugal si in fiecare cuplu un fel aparte de intimitate si tandrete induiosatoare.

Jana explica de unde ideea unui asemenea proiect:

„Intr-o zi, niste prieteni care urmau sa devina parinti, m-au chemat sa-i ajut cu niste reparatii in casa. Am observat atunci ca aveau in dormitor o sacara chiar in mijlocul camerei, in apropierea patului si am pus aparatul foto acolo pentru a surprinde pe cei doi in timp ce dorm, doar asa pentru ei. Apoi, m-am gandit ca acesta poate fi rezultatul unui proiect mai amplu.”

Desi pare ciudat, este interesant de vazut cum acesti tineri indragostiti, viitori parinti, dorm in diferite pozitii. In perioada sarcinii se recomanda ca mamicile sa doarma pe o parte. In fotografiile facute, 40 al numar cu 40 de cupluri diferite se observa ca majoritatea taticilor au adoptat aceeasi pozitie de somn, cu toate ca ei nu erau nevoiti sa faca acest lucru.

De asemenea, in unele fotografii se observa cum unuii barbati dorm cu mainile pe burticile iubitelor/sotiillor. Char si in somn, au tendinta de a le proteja.

 Vedeti mai multe imagini pe website-ul artistei

Comments

comments