ACTUAL

Imaginile pentru care Trump a bombardat Siria: Niciun copil de-a lui Dumnezeu nu merita asemenea TEROARE – FOTO

Atacul chimic din Siria l-a determinat pe președintele SUA, Donald Trump, să riposteze militar bombardând cu un arsenal de 59 de rachete baza aeriana din Siria de unde se presupune ca au pornit avioanele care au împrăștiat gaz sarin peste civili.

Fotografiile cu copii condamnați să moară prin asfixiere, deși sunt extrem de șocante, au făcut înconjurul lumii și au determinat oamenii să ia poziție față de actul nesăbuit, care se presupune că ar aparține regimului Bashar Al Assad, actualul președinte al Siriei, care conduce țara cu o mână de fier, în ciuda nemulțumirii populației.

CITESTE SI >>>

Gazul sarin cu care au fost otrăviți sirienii, cea mai ODIOASĂ invenție nazistă! Efectele sale sunt greu de imaginat

Ce nu ti-a spus nimeni despre conflictul din Siria si cum a evoluat el de-a lungul timpului! Cine este, de fapt, vinovat de izbucnirea razboiului civil

Tara in care nu ai cum sa traiesti! Cum arata de pe teren razboiul civil din Siria [DOCUMENTAR]

Istoria in 5 minute a razboiului din Siria! Cum a aparut ISIS – VIDEO

Imaginile apărute în presă l-au sensibilizat și pe Trump care a apărut public și a declarat că „nici un copil de-al lui Dumnezeu nu ar trebui să sufere vreodată o astfel de teroare”.

Deși sunt voci, inclusiv venite din partea Siriei, care spun că atacul cu gaz a fost unul accidental, provocat de bombardarea unei baze militare a opozanților regimului, autoritățile americane susțin că au probe clare care arată că avioanele militare siriene ar fi împrăștiat gazul letal.

Zeci de copii au fost uciși în atac, în timp ce alții se zbat între viață și moarte.

Imaginile vă pot afecta emoțional.

 

Comments

comments