„Implinesc 21 de ani”.Ce s-a intamplat dupa ce a facut greseala sa scrie asta pe Facebook si Twitter

Intr-o incercare de a strange cat mai multi invitati la petrecerea in care sarbatorea implinirea a 21 de ani, Ollie Boorman a postat pe Facebook si Twitter detalii spre petrecere, scrie The Sun.

Si-a botezat party-ul „Project XXX” dupa numele unui film din 2012 despre un tanar care incearca ca isi faca prieteni prin intermediul unei petreceri nebune.

Ollie a organizat petrecerea in timp ce parintii lui erau plecati in vacanta in Dubai.

Party

Anutul despre petrecere a devenit viral pe site-urile de socializare, iar tanarul s-a trezit la usa casei cu nu mai putin de 1.000 de invitati, printre care si modelul, prezentatoarea si cantareata britanica Alesha Dixon, care i-a cantat „La multi ani!”.

Printre cei ajunsi la casa parinteasca a lui Ollie, din Tewin, in data de 29 septembrie, erau tineri veniti de la zeci de kilometri distanta.

Cum era si de asteptat, party-ul a scapat de sub control. Vecinii au sunat la politie sa anunte numeroase furturi, avarii de masini si violente. Autoritatile au fost nevoite sa inchida strada pe care se afla casa tanarului, din cauza blocajelor in trafic cauzate de petrecaretii care continuau sa ajunga la party.

Politistii au reusit intr-un final sa puna capat petrecerii, iar tanarul a fost amendat cu 500 de lire sterline.

Via ProTV

Comments

comments

Author: johnyhilfiger