Mai multe publicatii online din intrega lume aduc la cunostinta faptul ca in jurul datei de 15-25 septembrie un asteroid va lovi din plin Planeta Pamant. Mai grav este faptul ca autoritatile din intreaga lume nu sufla o vorba despre acest pericol catastrofal care se abate asupra noastra.

Scenariul a fost devoalat in 2013, ministrul francez al Afacerilor Externe, Laurent Fabius, cand anunta ca mai raman 500 de zile pana la producerea unei catastrofe climatice.

Potrivit zvonurilor, asteroidul cu un diamentru de 4 kilometri va cadea, cel mai probabil, in America de Nord sau in Oceanul Atlantic.

Impactul va fi unul devastator, dupa cum precizeaza specialistii americani si va avea forta de a provoca mai multe cutremure de dimensiuni mari pentru ca in urma impactului va fi reluata activitatea unor vulcani actual inactivi din zona Pacificului.


CITESTE SI >>>

Drama sau manipulare?! Care este adevarata poveste a copilului sirian gasit mort pe plaja

O romanca din Germania rupe tacerea! Adevarul despre refugiati. Ce fel de oameni sunt

Discursul impresionant al unei imigrante! Ce spune despre exodul refugiatilor si ipocrizia Europei

––––––––––-
Cu toate acestea, expertii NASA dau asigurari ca o astfel de catastrofa nu va avea loc.

 

„Nu exista nicio evidenta stiintifica ca un asteroid sau orice alt corp celest va lovi Pamantul la o anumita data”, spune Paul Chodas, unul dintre expertii de la NASA, citat de Space.com

 

Comments

comments