BIZAR

DEZVALUIRI INCREDIBILE! Ce se intampla cu corpul uman can se afla in moarte clinica

Viziuni mistice, o lumina orbitoare la capatul unui tunel, reintalnirea cu cei deja decedati sau plutirea deasupra propriului corp. Cam asa sunt descrise experientele celor care „au vazut moartea cu ochii”.

Se pare ca acum exista si o explicatie logica pentru aceste intamplari. Nu este ceva paranormal sau religios, ci un flux electric puternic, care se descarca in creier in clipa de dinaintea mortii.

 

Studiile efectuate pe cobai carora le-a fost oprita inima au demonstrat ca acestia au o activitate cerebrala similara animalelor perfect constiente. In schimb, semnalul electric din creier era de 8 ori mai puternic. In concluzie, aceste trairi la limita au o explicate fiziologica, nu religioasa.

In clipa dinaintea mortii, activitatea creierului atinge un nivel superior, putand duce la halucinatii sau senzatii bizare. In scurt timp insa, daca pacientul nu poate fi resuscitat, creierul se va opri definitv.

 

Starile “dinaintea mortii” apar de obicei dupa 30 de secunde de la stopul cardiac, arata experimentele efectuate pe cobai. Activitatea cerebrala dinaintea mortii este declansata de scaderea nivelului de oxigen si de glucoza.

 

Comments

comments